De ce să susțin SamStudia?

 

SamStudia și-a propus să organizeze diverse evenimente cultural-educaționale în Satu Mare. Este prima entitate Non-Profit care a îndrăznit să gândească și să viseze la un nivel mare pentru cetățenii, dar în special pentru tinerii din oraș. Am organizat conferințe, expoziții, festivaluri care se desfășoară la nivel național, am organizat Restart and Music Festival și urmează să organizăm festivalul în aer liber La Dâmburi. Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să vizitați categoria Proiecte din meniul de sus.

Pe lângă această latură, ne preocupă și partea de reprezentare a tinerilor vis-a-vis de diverse structuri și instituții și ne vom implica să creăm o strategie de tineret la nivel de județ pentru 2014 – 2020. Tinerii din Satu Mare au nevoie de o direcție pentru a crește rata de retenție și au nevoie de alternative, ca dupa finalizarea studiilor, tinerii absolvenți să se poată întoarce acasă. Astfel, am crește nivelul educației la nivel de județ, nivelul forței de muncă calificate și, nu în ultimul rând, am crește șansele de a avea un număr mai ridicat de StartUp-uri. Desigur, toate aceste lucruri dorim să le facem respectând principii ale multi- și interculturalismului prezent la noi în județ.

Dacă dumneavoastră considerați importante pentru tinerii sătmăreni ideile enumerate mai sus sau doriți să ne sprijiniți activitatea de până acum, vă rugăm să ne susțineți prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastra sau printr-o donație, prin transfer bancar.

În numele tuturor tinerilor sătmăreni, vă mulțumim anticipat