Departamentele noastre

  • Public Relations – PR

  • Human Resources – HR

  • Educație, Cultura și Divertisment – ECD

  • Fundraising – FR

Public Relations

PR-ul se ocupă cu tot ce ține de imaginea organizației, de la promovarea evenimentelor până la comunicate de presă. Ei sunt oamenii creativi pe care pe care ne putem baza atunci când vrem să aratam oamenilor evenimentele noastre. Pe lângă design și comunicate de presă o parte esențiala al acestui departament este și sub-departamentul de fotografie care scoate in evidență momentele cheie ale evenimentelor noastre.

In PR vei putea dezvolta abilitati de: design, fotografie si comunicare.

Human Resources

Departamentul de Human Resources se ocupă cu recrutarea si bunastarea voluntarilor. Oameni sociabili care se asigura că voluntarii fac organizația samstudia să dea culoare tineretului sătmărean și orașului mostru. Acest departament este responsabil pentru toate felurile de recrutări inclusiv recrutarea voluntarilor La Dâmburi. Pe timpul festivalului se ocupă și cu inscrierea concurenților la probele sportive.

In HR vei putea dezvolta abilitati sociale.

Educație, Cultura și Divertisment

ECD – departament inovativ ce propune idei pentru evenimentele noastre, izvor de idei pentru La Dâmburi și comunitatea sătmăreana. Acesta este locul perfect pentru voluntarii cu o imaginație dezvoltată. Această imaginație va găsi un loc unde nu este reprimată, din contră, chiar și o idee “proastă” poate duce la un plan genial, având în vedere mai multe criterii.  Voluntarilor li se permite cu ajutorul coordonatorului să schițeze fiecare strop de culoare pe care îl pregătim pentru tineretul sătmărean, schița fiind fișa de proiect care este pregătită pentru fiecare eveniment al nostru.
ECD-ul stărnește întreaga imaginatie a organizatiei si îndeamnă voluntarii să vină tot timpul cu idei noi. Aici ei învață să gândească responsabil și să găsească posibilități de rezolvare.

Fundraising

Pusculița SamStudia, cateodată plină cateodată goală, pic cu pic se adună.
Voluntari care sunt specializați în a contacta partenerii nostri care fac posibilă dedicarea noastra pentru comunitate si tineret. Ca si la HR comunicarea este esențiala în acest departament pentru a asigura buna funcționare a relației dintre samstudia și partenerii săi.
Fundraising-ul isi specializeaza voluntarii pentru a oferii orașului nostru cele mai faine evenimente.

Coordonatorii

Ei asigură eficacitatea departamentelor, fiind oameni talentați si pricepuți in a îndeplini scopul fiecarui departament. Coordonatorii alaturi de președintele asociatiei alcatuiesc boardul samstudia ce hotărăște si decizii importante pentru ONG.