TEDx revine în Satu Mare după prima ediție, din anul 2011. A trecut ceva timp, nu?Pe 23 iunie, ne întâlnim la Teatrul de Nord, să ne punem la curent cu ultimele 💡 idei disruptive din România!TEDxSatuMare, prin misiunea și prin tema pe care o abordează își dorește să creeze o comunitate de oameni inovatori, și dornici să descopere ceva nou. Împreună descoperim noi perspective, ieșim din zona de confort și răspândim idei ce merită să fie auzite.Lista de speakeri se actualizeaza constant! Stați cu ochii 👀 pe noi!——————————————————————————————-Ce este TED?
TED este o organizație non-profit devotată ideilor care merită să fie împărtășite, sub forma unor discursuri scurte, dar puternice (aprox. 18 minute), ce azi acoperă aproape toate domeniile, de la știință la business și probleme globale. Peste 2000 de discursuri TED sunt disponibile pentru vizionare online, în mai bine de 110 limbi.Ce este TEDx?
TEDx sunt evenimente TED organizate independent și reprezintă o manieră de a împărtăși cu o audiență globală, idei locale ce merită să fie auzite.