Fondul Youthbank Satu Mare 2019

În perioada octombrie 2018 – iunie 2019, liceenii din echipa YouthBank Satu Mare au desfăşurat mai multe activităţi de mobilizare de resurse din comunitatea sătmăreană. Din banii mobilizaţi astfel, precum și cu spirjinul partenerului local Dräxlmaier, a fost creat fondul YouthBank, disponibil pentru această rundă de finanţare.

Cum se poate aplica?

Din fondul YouthBank vor fi acordate finanțări pentru proiecte propuse de către liceenii din Satu Mare. Pentru a putea accesa aceste finanțări, echipe de minim 3 liceeni trebuie să completeze un formular de aplicare, pe care îl pot descărca de AICI, precum și un formualr pentru bugetul proiectului, descărcat de AICI.

Bugetul unui proiect nu poate depăși 2500 lei. Pentru că majoritatea beneficiarilor finanțărilor YouthBank sunt minori, trebuie să existe un cadru care să le permită acestora să își desfășoare activitatea și să își implementeze proiectul, în conformitate cu legile în vigoare. De aceea, proiectul trebuie să fie găzduit de o organizație non-profit/școală. Proiectele propuse de către liceeni vor trece printr-un proces complex de selecție, coordonat de echipa YB Satu Mare. Proiectele selectate pentru finanțare vor fi implementate până la sfârșitul lunii iulie.

Descărcați GHIDUL DE FINANȚARE pentru mai multe detalii.

Toate informațiile și formularele trebuie trimise apoi pe adresa de mail office@samstudia.ro până la data de 17.06.2019.

Mai multe detalii despre proiectele finanțate puteți afla accesând pagina de Facebook.

Rezultatele sesiunii YouthBank 2017-2018 le puteți lectura în Raportul anual de activitate al echipei YouthBank.