Provocarea EXPO FABRICAT ÎN SATU MARE

De ce?

Cu siguranță ai auzit multă lume spunând sau te-ai gândit chiar tu că: ”Satu Mare-i un oraș de pensionari”, ”Nu se întâmplă nimic în Satu Mare”, ”În Satu Mare-s numa’ joburi de c…” și așa mai departe.

S-ar putea să ai dreptate. Dar ai încercat? Ce știi despre mediul de afaceri sătmărean? Știai că în Satu Mare se proiectează echipamente pentru submarine? Știai că o firma sătmăreană finanțează proiecte de cercetare la una dintre cele mai prestigioase universități din țară? Știai că aproape fiecare bere din Europa de Est conține ingrediente făcute în Satu Mare? Mai avem multe exemple pentru tine.

Ai simțit totuși  bine. Chiar există o problemă. Există un deficit major de comunicare între tineri și companiile sătmărene… ĂLEA CARE CONTEAZĂ! Hai să spargem gap-ul ăsta dintre generații. Te bagi?

Cum?

Dialog!! SamStudia vrea să te pună față în față cu reprezentanții celor mai tari firme din oraș. Noi chiar credem că dacă stai de vorbă cu oamenii ăștia și le spui ce gândești, cum gândești și mai ales de ce, veți găsii împreună soluții care să-ți placă. Te ține?

Ce?

PROVOCAREA EXPO FABRICAT ÎN SATU MARE este o competiție prin care noi te plătim să faci fix ce-am discutat mai sus… dacă ești bun. Fa-ți o echipa de trei persoane și înscrieți-vă la provocare. E simplu. Trimite un email către office@samstudia.ro.

Mail-ul trebuie sa conțină:

 • Numele echipei
 • Numele complet al fiecărui membru (trei persoane indiferent de sex, religie, vârstă, etnie, orientare sexuală sau alte criterii de discriminare)
 • Număr de telefon al căpitanului echipei
 • Scrisoare de intenție

Puteți câștiga:

 • Locul I – 1200 lei
 • Locul II – 900 lei
 • Locul III – 600 lei

Probele:

PROBELE:

 • DIALOG CU MEDIUL DE AFACERI – Echipele vor vizita fiecare stand incercand sa obtina cat mai multe informatii despre afacerile prezente la expozitie
 • TREASURE HUNT – echipele vor trebui sa descopere cateva standuri pe baza unor indicia
 • AMBASADORUL – Echipele vor alege una cate dintre afacerile prezente la EXPO FABRICAT IN SATU MARE, pe care o vor prezenta pe scena in fata publicului.

 

Regulament:

 1. Echipele trebuie sa fie formate din 3 persoane si sa se inscrie in concurs pana in data de 23.06.2016 la ora 19:00, printr-un email catre office@samstudia.ro care sa contina:
  1. Numele echipei
  2. Numele si numarul de telefon al coordonatorului echipei
  3. Numele tuturor membrilor echipei
  4. Scrisoare de intentie
 2. In concurs pot participa doar 10 echipe, care vor fi selectionate in ordinea inscrierii. Exceptie! In cazul in care se inscriu mai mult de 10 echipe iar una dintre echipele care s-au inscris intre primele 10 contine membrii care sunt sau au fost voluntari SamStudia, locul acestei echipe va fi luat de urmatoarea echipa inscrisa.
 3. Clasamentul final se va stabilii in functie de numarul de puncte obtinute de fiecare echipa. Premiile sunt:
  1. Locul I – 1200 lei
  2. Locul II – 900 lei
  3. Locul III – 600 lei
 4. Proba 1 – Dialog cu mediul de afaceri – Participantii trebuie sa viziteze cat mai multe standuri si sa afle cat mai multe informatii despre fiecare afacere. Apoi vor primii cate un formular pentru fiecare stand prezent. Fiecare formular contine 3 intrebari iar pentru fiecare raspuns corect echipa primeste 1 punct. Raspunsurile partial corecte nu se iau in considerare.
 5. Proba 2 – Treasure Hunt – Partcipantii vor primii un indiciu de la standul SamStudia, pe baza indiciuli, vor trebuii sa identifice standul pe care trebuie sa-l viziteze. Ajunsi la standul respectiv, vor primii indicii care ii vor ghida catre alte standuri. Dupa ce au descoperit cele 5 standuri, echipa se intoarce la Standul SamStudia. Fiecare indiciu valoreaza 10 puncte. Echipa care gaseste toate cele 5 standuri in cel mai scurt timp primeste inca 10 puncte. Atentie daca la aceasta proba membrii echipei sunt observati de catre organizatori alergand printre standuri, echipa va fi penalizata cu 10 puncte scazute indiferent daca ajunge prima sau nu.
 6. Proba 3 – Ambasadorul – in functie de clasamentul din prima zi, fiecare echipa isi va alege una dintre afacerile propuse de organizatori. Echipa va trebuii sa pregateasca o prezentare a respectivei afaceri, prezentare care va fi sustinuta in fata publicului spre finalul zilei 2. Prezentarile vor fi jurizate de catre reprezentantii companiilor in cauza cu note de la 1 la 10. In total, vor fi 10 note pentru fiecare prezentare care insumate, vor da numarul de puncte pe care echipa il castiga la acea proba.
 7. Proba de departajare. Incurajam toate echipele sa faca cat mai multe fotografii in timpul concursului, pe care sa le posteze pe pagina de Facebook a EXPO FABRICAT IN SATU MARE. In cazul in care vor exista echipe care la finalul competitiei au exact acelasi numar de puncte, departajarea dintre acestea se va face pe baza numarului total de like-uri obtinute de pozele postate de catre echipa.

Ce mai aștepți? Noi așteptăm un mail de la tine! Ne vedem la Expo Fabricat în Satu Mare, 24-25 iunie, la fostul Interex.