Am înființat oficial Organizația SamStudia!

Este oficial! SamStudia există și în acte.

SamStudia – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni a fost fondată de liderii sătmăreni și își dorește să dezvolte activități și proiecte pentru tineretul din Satu Mare. Este o organizație deschisă tuturor tinerilor care doresc să se implice în dezvoltarea orașului, dar și a lor personală. SamStudia reprezintă o rampă de lansare pentru tinerii sătmăreni care doresc să se dezvolte profesional organizând proiecte pentru comunitate. Membrii acesteia vor demara diverse proiecte de formare și training pentru tinerii din Satu Mare, pentru ca aceștia la rândul lor să transmită mai departe din cunoștințele și abilitățile dobândite pe parcurs. Dintre acestea amintim: Management, Management de proiect, Resurse Umane, Management-ul timpului, Relații Publice, Comunicare, Leadership etc.

De asemenea, dorim să exploatăm intens experiența membrilor fondatori, experiență acumulată pe parcursul mai multor ani de voluntariat. Alături de alți tineri sătmăreni, ne propunem să identificăm necesitățile și lipsurile cu care se confruntă aceștia, să formulăm  o strategie și să demarăm un program, în vederea soluționării acestor nevoi.

Așadar, SamStudia este o asociație deschisă tuturor tinerilor ambițioși, tuturor sătmărenilor cu inițiativă și care doresc să schimbe în bine comunitatea în care trăiesc.