Am aderat la Uniunea Studenților din România!

În cadrul Adunării Generale  din data de 31 August 2013, Asociația SamStudia  – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni a aderat la UNIUNEA STUDENȚILOR DIN ROMÂNIA (USR).

Asociația SamStudia este mândră să fie cea de-a 87-a organizație studențească membră a USR, având onoarea să plaseze și orașul Satu Mare  între celelalte centre  universitare din țară, membre ale Uniunii.

Uniunea Studenților din România a fost fondată în anul 2001, la inițiativa a 11 organizații studențești din București, Ploiești, Craiova, Cluj-Napoca și Târgu-Jiu, și în prezent are reprezentanți în 18 județe, reunind 87 de organizații. Scopul USR este de a apără drepturile și interesele studenților din România. Încă de la înființare, USR apară  și promovează valorile culturale, academice și civice. Uniunea Studenților din România are ca obiective generale, așadar, sprijinirea studenților și tinerilor pentru integrarea în viața socială și profesională.

În speranța unei colaborări cât mai benefice și fructoase pentru ambele entități, Asociația SamStudia mulțumește pe această cale tuturor membrilor Consiliului Director al USR și tuturor organizațiilor studențești membre!